Rólunk

Köszöntünk téged weboldalukon!

Hajnal Adrienn és V. Kálóczi Lili vagyunk.

Tervező grafikusok.

#graphicdesigner#branddesigner#grafikus#tervezőgrafikus

 

  #grafikus#tervezőgrafikus#graphicdesigner#branddesigner

  Megismerkedésünket követően végigkísértük egymás fejlődését és munkáját az egyetemi évek alatt. Számos projektet vittünk végig közös munkával, így elég hamar sikerült összeszokott tervező csapattá válnunk.

  A tanulmányaink befejeztével szoros barátságunkat megtartva végül felötlött bennünk a kérdés: „Vajon, ha az egyetem alatt ennyire jól ment a közös munka, akkor miért nem vállalkozunk közösen?”

  Így született meg a Design Potion…

   %

   Kreativitás | Egyediség | Precizitás | Megbízhatóság

   Vállalkozásod van?

   Talán mind egyetérthetünk abban, hogy a fogyasztói társadalom korában, amikor hatalmas a versengés, még inkább kiemelkedő szerepet kap a megfelelően kialakított marketing stratégia és a márkaépítés, melyek alapján a vásárló végül Téged választ.

   A márkaépítésen belül mi a logó- és  arculattervezésben tudunk a segítségedre lenni.

   Van egy jó terméked?

   Kissé felszínessé vált világunkban a rohanó hétköznapok által leterhelt időkben még inkább kiemelkedő szerepet kap a termék csomagolása, mely alapján a vásárló a Te termékedet veszi le a polcról, mert a Te termékeden akadt meg a szeme.

   A csomagolástervezésen belül mi a címke tervezésben tudunk a segítségedre lenni.

   Az esküvőd szervezed?

   Az eküvőszervezés nem mindig stresszmentes. Sőt, minél inkább belemerülünk a szervezkedésbe, annál inkább érezzük a számos teendő alatti nyomást és hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy a Nagy Nap már itt van a nyakunkon.

   A modern esküvők korában rengeteg tervező közül választhatunk, nehéz megtalálni azt, aki megvalósítja az álom meghívótokat.

   Az esküvőszervezésen belül mi az álom esküvői arculat megtervezésében tudunk a segítségedre lenni.