Esküvői meghívó

Különleges esküvői meghívó a Nagy Napotokra!

#wedding#weddingdecor#weddinginvite#weddinginvitation#placecard#graphicdesigner#esküvő#esküvőimeghívó#ültetőkártya#esküvőidekoráció#grafikus#grafikaitervezés#tervezőgrafika

ÁLOM ESKÜVŐRE EGYEDI ESKÜVŐI MEGHÍVÓ? MEGTERVEZZÜK EGYÜTT!

Elkezdted megtervezni a meghívód, aztán elapadt az ötletáradat? Kezdesz kétségbe esni mi lesz így a többi teendővel?

A mi nagy napunk a mi legnagyobb stresszforrásunkká is válhat, ha mindent magunk akarunk elkészíteni. Dőlj hátra és mondd el nekünk elképzeléseidet.

Meghívó, hogy szeretteid jókor és a megfelelő helyen várjanak. Üdvözlőtábla, hogy köszönthesd a népet. Programterv, hogy a játékokra mindenki jelentkezzen. Vacsorához ülésrend tábla, hogy mindenki megtalálja a asztalát. Névre szóló ültetőkártya, hogy a széket se tévessze majd el. Végül a menükártya, mely mutatja mi jót ehet a vendég vacsorára.

Vállalunk teljes esküvői arculat tervezést is! Célunk, hogy minden részlet szinkronban legyen!

  Több infóra lenne szükséged?

  Egyedi esküvői meghívó munkáink

  Útmutató a tökéletes esküvői meghívó kiválasztásához a Design Potion-től

  Ági és Dávid

  Bővebben

  Ágiék esküvője egy fehér bézs és kék színekben pompázó igazi nagy lakodalom lesz. Sok-sok virággal és világítással fog kiegészülni dekorációjuk. Ez a hangulat a meghívójukban is visszaköszön.

  Útmutató a tökéletes esküvői meghívó kiválasztásához a Design Potion-től

  Dóri és Andris

  Bővebben

  Dóri és Andris meghívóját a tavaszi mezei virágok ihlették. Dekorációjuk nagyon visszafogott és világos színekkel fog harmóniát alkotni, kis tavaszi vadvirágokkal karöltve. 

  Ezt az irányt követve készült el meghívójuk is.

  Referenciamunka: Viki és Tamás piros virágos exklúzív esküvői meghívó tervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

  Viki és Tamás

  Bővebben

  Viki és Tamás egy októberi napon kötötték össze életüket, így a dekorációt is őszi színekben álmodták meg. 

  A meghívónál a cél az volt minél több virág legyen rajta és a választott sötét zöld, illetve narancsos árnyalat domináljanak.

  Referenciamunka: Berni és Norbi űrhajós esküvői meghívó tervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

  Berni és Norbi

  Bővebben

  Berni és Norbi igazán egyedi kéréssel fordultak hozzánk. Esküvőjük dekorációját tekintve nem a megszokott virágok, csillámok, fényfűzérek és egyéb más megszokott elem uralta. Esküvőjük úrutazás tematikája már kapcsolatuk elején eldöntetett.

  A Design potion boszorkányainak való feladat volt ez, mely a végén teljes mértékben megnevettette és elégedetté tette a szerelmes párt.

  Referenciamunka: Barbi és Peti növényhatározós és színes virágos esküvői meghívó tervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

  Barbi és Peti

  Bővebben

  Barbi és Peti két egészen eltrő elemet szeretett volna összeolvasztani. Egyfelől szerettek volna kidolgozott mezei virágokat a meghívóra, másfelől viszont egy nagyon minimalista stilizált térképet kértek mellé. 

  A mi feladatunk az volt, hogy a két igen eltérő stílust összehozzuk és megteremtsük vele a harmóniát.

  Referenciamunka: Panna és Viktor modern és virágos esküvői meghívó tervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

  Panna és Viktor

  Bővebben

  Panna és Viktor esküvőjének uralkodó színe a sötét zöld volt. Emellett rendhagyó módon rengeteg színes világítás tette izgalmassá esküvőjük dekorációját. 

  A meghívójukat is ebben a szellemben képzelték el. Kérésük között az is szerepet kapott, hogy legyen a meghívónak olyan része amely nem nyomtatot formában, hanem a meghívó anyagában mintázott.

  Tudástár

  Itt megtalálsz minden hasznos információt a szolgáltatással, illetve a tervezés menetével kapcsolatban.

  Maradtak kérdéseid?