Címke tervezés

Hogy a te terméked tűnjön ki a többi közül.

#packagedesign#label#labeldesign#csolagolás#csomagolástervezés#címketervezés#címke#graphicdesigner#grafikus#grafikaitervezés#tervezőgrafika

AKKOR CÍMKÉZZÜNK!

Van egy jó terméked, de nem tudod, hogyan ötöztesd fel? A boltok polcai előtt álló tanácstalan vásárló sok szempont alapján választhat terméket. Egy jól megtervezett csomagolás a termékre vonzza a szemet és nagyobb eséllyel kerül kiválasztásra.

Nagyon szomjas vagyok. Na de melyik üdítőt válasszam?

Végül az a termék lesz a nyerő, amelyikre a legtöbbször odatévedt a tekintet. Ha nem hiszed figyeld meg magadon ezt a jelenséget.

   Több infóra lenne szükséged?

   Egyedi esküvői meghívó munkáink

   Útmutató a tökéletes esküvői meghívó kiválasztásához a Design Potion-től

   Ghí-vaj címke

   Bővebben

   A Kellys Hungary keresett meg bennünket azzal, hogy tervezzünk nekik címkét az egyik saját termékük számára. A termék az úgy nevezett Ghí-vaj, másnéven tisztítot vaj, amely gyakorta használatos az ajúrvédikus gyógyászatban. Mivel ez a természetgyógyászati ág indiából ered, így a csomagolás címkéjét is ezen kúltúra stílus jegyeivel spékelve alkottuk meg.

   Útmutató a tökéletes esküvői meghívó kiválasztásához a Design Potion-től

   Naurel testápoló gél termékcsalád

   Bővebben

   A Naurel bio és natúr termékeket forgalmazó webáruház saját márkás terméket dobott a piacra. Az ehhez szükséges termék dizájn kapcsán kerestek meg bennüket. Mivel saját termékről volt szó a webáruház már kialakult dizájn elemeit és stílusát felhasználva alkottunk egy minimalista termék címkét, mely küllemével egyértelműsíti, hogy natúr termékre bukkant a vásárló.

   Referenciamunka: Pálinkáknak címke tervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

   Hajnal pálinka üveg címke

   Bővebben

   Igazi házi pálinka gyártó vágyott egyedi letisztult, fiatalos címkékre a pálinka fajták legkülönbözőbb ízei számára. A termékcsalád nyolc különböző pálinka fajtából áll. A cél az volt, hogy mindegyik címkén megjelenjen az adott ital ízjegye azaz a gyümölcs, amiből készült.

   Referenciamunka: Kókuszolaj csomagolástervezés a Design Potion Grafikai tervezés vállalkozástól

   Kókusz olaj címke

   Bővebben

   A Kellys Hungary ismételten felkért minket egyik saját termékük címkéjének megtervezésére. A tervezésben majdhogynem szabad kezet adtak a kérés mindössze annyi volt, hogy a kókusz, mint gyümöls illetve a zöld szín jelenjen megrajta.

   Tudástár

   Itt megtalálsz minden hasznos információt a szolgáltatással, illetve a tervezés menetével kapcsolatban.

   Maradtak kérdéseid?