Címke tervezés

Hogy a te terméked tűnjön ki a többi közül.

Akkor címkézzünk!

Van egy jó terméked, de nem tudod, hogyan ötöztesd fel? A boltok polcai előtt álló tanácstalan vásárló sok szempont alapján választhat terméket. Egy jól megtervezett csomagolás a termékre vonzza a szemet és nagyobb eséllyel kerül kiválasztásra. 

Nagyon szomjas vagyok. Na de melyik üdítőt válasszam?

Végül az a termék lesz a nyerő, amelyikre a legtöbbször odatévedt a tekintet. Ha nem hiszed figyeld meg magadon ezt a jelenséget.

  Több infóra lenne szükséged?

  Korábbi termék címke munkáink

  Seo Start cégnek logó tervezés - Design Potion

  Ghí-vaj címke

  Bővebben

  A Kellys Hungary keresett meg bennünket azzal, hogy tervezzünk nekik címkét az egyik saját termékük számára. A termék az úgy nevezett Ghí-vaj, másnéven tisztítot vaj, amely gyakorta használatos az ajúrvédikus gyógyászatban. Mivel ez a természetgyógyászati ág indiából ered, így a csomagolás címkéjét is ezen kúltúra stílus jegyeivel spékelve alkottuk meg.

  Gréta Diéta logó tervezés - Design Potion

  Naurel testápoló gél termékcsalád

  Bővebben

  A Naurel bio és natúr termékeket forgalmazó webáruház saját márkás terméket dobott a piacra. Az ehhez szükséges termék dizájn kapcsán kerestek meg bennüket. Mivel saját termékről volt szó a webáruház már kialakult dizájn elemeit és stílusát felhasználva alkottunk egy minimalista termék címkét, mely küllemével egyértelműsíti, hogy natúr termékre bukkant a vásárló.

  IT-line cégnek logó tervezés - Design Potion

  Hajnal pálinka üveg címke

  Bővebben

  Igazi házi pálinka gyártó vágyott egyedi letisztult, fiatalos címkékre a pálinka fajták legkülönbözőbb ízei számára. A termékcsalád nyolc különböző pálinka fajtából áll. A cél az volt, hogy mindegyik címkén megjelenjen az adott ital ízjegye azaz a gyümölcs, amiből készült.

  Attention, Please! ékszerkollekciónak logó tervezés - Design Potion

  Kókusz olaj címke

  Bővebben

  A Kellys Hungary ismételten felkért minket egyik saját termékük címkéjének megtervezésére. A tervezésben majdhogynem szabad kezet adtak a kérés mindössze annyi volt, hogy a kókusz, mint gyümöls illetve a zöld szín jelenjen megrajta.

  Tudástár